EtusivuPalvelutHinnat

Parturi-ekokampaamo Meko

Ruukintie 23, Seinäjoki

Puhelin: 045 840 6563

 

Avoinna

Ti-Pe 9:00-17:00

La 9:00-14:00

(Tai sopimuksen mukaan)

Ekologinen parturi-kampaamo
Seinäjoella Ruukintiellä!Info

Palvelut

Parturi-Ekokampaamosta saat kestävää kehitystä kunnioittavia      Parturi-Kampaamopalveluita!

Käyttämämme tuotteet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia!

Palvelut ja tuotteet sopivat kaikille hiusväreille allergisoituneille, astmaatikoille, terveydestään huolehtiville, raskaana oleville…….

 

Hiustenleikkaukset:

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset hiustenleikkaukset (naiset, miehet ja lapset, energialeikkaukset ja mallinmuutokset) hiusten luonnollinen olemus huomioiden.

 

Hiusten kasvivärjäykset:

Keitämme värit yksilöllisesti jokaiseen tilanteeseen sopivaksi. Kasvipuuro (lämmin) levitetään hiuksiin ja kääritään lämpimään pyyhehauteeseen, jossa se saa vaikuttaa noin tunnin ajan. Halutessaan saa hartioilleen lämpimän kaurapussin, joka tekee terän niska– ja hartiasäryille sekä pitää päänahkan lämpimänä. Nautiskellaan kiireettömästä olosta ja juodaan kupponen kuumaa teetä tai kahvia. Täydellinen vastakohta kylmälle ammoniakin katkuiselle synteettiselle hiusvärille.

Hiusten värjäys kasviväreillä on aivan uudenlainen kokemus!!

Käytämme värjäyksissä puhtaita kasvijauheita, jotka ovat 100% luonnonmukaisia. Kasvijauheiden sekaan voidaan lisätä tarpeen mukaan muita luonnollisia aineita: kookosöljyä, teetä, punaviiniä, sitruunaa, yms. Kasvivärjäys  hoitaa ja vahvistaa hiuksia sekä antaa hiuksille ryhtiä ja ilmavuutta.

Tummennukset vaativat usein useamman käsittelyn ja värillä ei voida vaalentaa hiuksia.

Kasviväri ei jätä kovaa kasvurajaa vaan kuluu pehmeästi pois hiuksista, silti värin kesto on yleensä hyvä!! Kasviväri on aina yksilöllinen.

Värjäyksen lopputulokseen vaikuttaa mm. aikaisemmat käsittelyt, hiuslaatu ja haluttu sävy.

Ennen ensimmäistä kasviväriä on tarpeellista tehdä hiuksille puhdistus, joka poistaa hiuksiin kertyneitä synteettisiä aineita ja metalleja.

Käytämme puhdistukseen merilevää tai savea. Jos käyttää ekologisia pesu– ja muotoiluaineita, puhdistusta ei tarvitse tehdä seuraavilla kerroilla ottaessasi  kasviväriä.

 

Hiusten kemialliset värjäykset / raidat / kevytvärit

Kemiallisissa värjäyksissä käytämme väriä, joka on tavanomaista väriä hellävaraisempi. Väri ei sisällä ammoniakkia tai haitallisia resorsinolia. Väristä on pyritty joko poistamaan allergisoivat aineet kokonaan tai minimoimaan niiden pitoisuus värissä. Väri on lähes tuoksuton ja huomattavasti ihoystävällisempi kuin perinteiset kampaamovärit (ei kirvelyä tai poltetta värjäyksen aikana). Väripigmentit ovat hiilipohjaisia ja sen vuoksi luonnollisempia kuin tavanomaisissa hiusväreissä. Lisäksi väri sisältää Luomu-viljeltyjä kasvi raaka-aineita, jotka hoitavat ja suojaavat hiusta värjäyksen aikana. Värillä on mahdollista toteuttaa monenlaisia värjäyksiä, myös vaalennuksia. (Väri ei sovi PPD-allergikoille, siihen kasvivärit ja suoravärit)

 

Suoravärit:

Suoravärit ovat värejä, joiden pigmentit tarttuvat hiuksen pintaan sähkömagneettisella varauksella. Väripigmentit ovat niin kehittyneitä, että ne läpäisevät myös suomukerroksen ja värjäävät hiuksen kokonaan. Tämän takia  väristä tulee todella intensiivinen, kirkas ja kestävä. Miinuksena suoravärissä on se, ettei niitä saa hiuksista pois melkein millään. Raitoja värin kanssa ei myös suositella.

Käsittelyllä voidaan värjätä minkälaiset / väriset hiukset tahansa. Sävyvalinnoilla ei tarvitse tehdä kompromisseja. Väri on uskomattoman kiiltävä sekä hiukset sileät.

Moni hapeteväreille allerginen voi ottaa suoravärejä, joka ovat allergiaystävällisempiä ja hellävaraisempia.

PPD (parafenyleeni) allergikoille käy myös suoravärit.

 

Permanentit:

Ammoniakittomat permanentit ilman tioglykolaattia.

 

Savihoidot päänahalle:

Käytössämme on erilaisia savilaatuja , jotka auttavat erilaisiin päänahan ongelmiin (hilse, kutina, rasvaisuus). Savi myös virkistää, puhdistaa ja elvyttää vaikka päänahassa ei olisi ongelmia.

Antaa hiuksille ryhtiä ja ilmavuutta!!

 

Merilevähoito:

Puhdistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja raskasmetalleja. Hoitaa hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja ilmaviksi. Sopii myös kuiville hiuksille.

HUOM! Hoitoihin voidaan yhdistää intialainen päähieronta joka tehostaa hoitovaikutusta

Kampaukset:

Teemme yksilöllisiä kampauksia arkeen ja juhlaan myös hääkampaukset.

 

Meikit:

Teemme meikkaukset laadukkaalla ja kattavalla Couleur Caramel-meikkisarjalla, jonka tuotteet ovat ihoa hoitavia ja pakkauksia myöden ekologisia.

Meikkejä myös myynnissä!! Runsaasti eri sävyjä, kaikki mitä tarvitset luonnolliseen meikkiin!